Välkommen till RID MED DRIV

Vi lär dig HUR & VARFÖR

Vi erbjuder Medryttare, lektioner, kurser och inackordering. Rid med driv lär dig hur och varför. Gården drivs av en erfaren Ridcoach med livslång hästerfarenhet, i fantastisk lantlig miljö nära Stockholm på Skesta Gård. Förrutom hästar så finns det på gården även katter, hundar, marsvin, sällskapsgetter, Åsnor och Får.

VÅR VISION


 Vi på RID MED DRIV strävar efter att utbilda kunniga och engagerade hästägare och medryttare genom förståelse för hästens språk och att få nycklarna till att själv lösa problem i den daliga hanteringen.

Vi anpassar utbildning och ansvar efter elevens förusättningar med elevens eget mål i fokus.

“Jag är så otroligt glad att jag fann Linda. Tänk om jag inte hade lärt mig att tala med hästarna med mitt kroppsspråk. Tänk om jag aldrig köpt min medryttarhästs föl?”


Anna Moestam

“Jag hade stora utmaningar med min nya Ponny, Efter att ha haft lektioner med Linda så är min Ponny nu en mycket lugnare och harmonisk häst. Hon och jag hade aldrig kommit så här långt om det inte var för linda”


Malin Sjöberg

“Linda har hjälpt mig att få bort min livslånga hästrädsla genom att alltid finnas där som stöd samtidigt som hon har pushat och lärt mig allt om hantering, skötsel, hästens beteende med mera.. Tack Linda för allt.”


Pia Campbell