Våra Tjänster och Evenemang

Här hittar du en sammanfattning av alla dom tjänster och evenemang som vi erbjuder på RID MED DRIV.

Klicka på tjänsten du är intresserad av för att få mer exakt information om vad som ingår, vilka priser vi har samt vilka tillval och extratjänster som går att köpa. Priserna gäller per häst eller person, vid bokning av flera tjänster eller inackordering av flera hästar har vi ibland möjlighet till rabatterade priser.  Kontakta oss direkt för mer information.


PRIVATLEKTIONER

Vi erbjuder ryttare på alla nivåer och i alla åldrar lektioner i att utveckla sammarbetet med hästen och förbättra ekipagens resultat. Vi individanpassar lektionen efter dina mål och visioner.

MEDRYTTARE

Hyr en häst som din egen. Prova på hur det är att ha häst och sköt allt kring hästen under 2 dagar per vecka där du hämtar i hage, sköter om och rider självständig i kombination med lektioner så att du och hästen utvecklas tillsammans.

RIDLÄGER

Vi erbjuder ridläger på dom flesta lov, måndag tom torsdag med övernattning.

Här lär sig barnen allt kring hur det är att ha hand om en häst, allt från att hämta häst i hagen till att förstå hästen och hur man hanterar den och dens utrustning.

JULMARKNAD

Vi återupplivar Morsta Gårds tidigare mycket välkända julmarknad!

Lokala utställare, familjeaktiviteter, ponnyridning m.m


Julmarknaden sker årligen den 2:a Advent.

TERMINSLEKTIONER

Vi erbjuder lektioner i grupp under höst/vårtermin där du får induviduellt stöd i att utvecklas som ryttare och/eller hästägare. En termin är c:a 15 lektioner c:a en gång i veckan.

INACKORDERING

Vi erbjuder alla typer av inackorderingar såsom lösdrift, boxplats med fullskötsel, sommarbete, konvalescent m.m. Vi tar även emot hingstar. 

Lösdrift går att hyra antingen som kallhyra när ni sköter allt själva, eller med del/fullskötsel.

TÄVLINGAR

Vi anordnar Pay & Jumps och Pay & Rides där du som ryttare har möjlighet att visa upp dina färdigheter och jämföra med andra ryttare. Vi har oftast både hoppning och dresyr fördelat på 2 pass under en dag.

PONNYRIDNING

Vi erbjuder Ponnyridning på plats på Morsta Gård vid utvalda dagar och tider. Vi kommer äver ut på större officiella evenemang, och har även möjlighet att komma till just erat privata evenemang. 

Vi har flera snälla ponnys att rida på och även vagn som barn kan åka runt i.